Winnaars Supreme Workout

/Winnaars Supreme Workout
Winnaars Supreme Workout2016-11-07T11:33:27+00:00
Performance pakket Pure Supplements

Beste sporters,

Zoals gebruikelijk betreden er vandaag drie sporters het podium. Zij hebben deze actie gewonnen en krijgen een pot Supreme Workout. Niet gewonnen? Niet getreurd,

Iedereen wint

Een week lang bieden we ons Performance pakket aan alle deelnemers aan voor een introductieprijs. Het Performance pakket is vandaag gelanceerd en bevat 2kg Whey eiwit, Supreme Workout, Creatine Monohydraat en ons Omega-3 product.

Kortingscode Performance pakket

Het pakket bevat alles wat jij als serieuze sporter nodig hebt om je gezondheid en prestatie maximaal te ondersteunen. Het pakket heeft een waarde van €123,50, kost normaal gesproken €99,-, maar om jou te bedanken voor je vertrouwen in Pure Supplements bieden we je een extra korting aan: tot maandag 21 december is dit complete pakket beschikbaar voor €89,- en wordt gratis naar je toe verzonden!

Bij dit pakket komt ook nog eens de mogelijkheid om een persoonlijk consult af te nemen bij mij, Maurice van der Wardt, oprichter van Pure Supplements.
Heb je dus vragen over het gebruik van de producten (wanneer je wat moet nemen om een maximaal effect te sorteren bijv.)? Mail na aankoop naar info@puresupplements.nl en ik zal persoonlijk al je vragen m.b.t. de producten uit het performance pakket beantwoorden.

Op deze wijze ben je verzekerd van een solide en onderbouwd advies!

Maurice van der Wardt.
Pure Supplements.

Bekijk het Performance pakket

Supreme Workout winnaars

Rutger Staal
Jaimy Oranje
Roy Troost

Gefeliciteerd! Mail je gegevens naar info@puresupplements.nl, dan maken we meteen je prijs in orde!